Träffa Chevy

Om du har en arbetande hund, så vet du hur viktigt det är att hålla den glad, frisk och redo för arbetsdagen som kommer. Och du vet alltför väl vad effekten kan bli på ert arbete om hunden blir skadad. NEO-K9 är ett perfekt tillskott som hjälper till att stödja varje arbetande hund vars kropp presterar dag efter dag.

Chevy och hans ägare Jessie bor i Australien och Jessie kontaktade våra vänner på Boneo Canine efter att hon sökt online för att hitta ett kosttillskott för ben och leder, som kunde hjälpa arbetshunden Chevy att bibehålla sin toppform.

NEO-K9 lanserades först som Boneo Canine i USA år 2014 och det säljs fortfarande där idag. Det internationella varumärket för Boneo Canine är NEO-K9, det är samma produkt men tillverkas i Europa, vilket innebär att det inte behöver fraktas fullt lika långt för att nå våra kunder. Chevy och Jessie i Australien skulle kunna vara ett undantag!

Chevy började få NEO-K9 Mainenance Formula år 2016 och i slutet av maj 2016 så var Jessie tillräckligt nöjd för att skriva till oss:

Hej Donna,
Chevy har fungerat så bra på NEO-K9. Hans ben ömmar inte alls längre efter arbete vilket är fantastiskt!
Tack så mycket, här är ett foto på honom med produkten. Återkommer snart för att beställa en till burk snart.
Hälsningar, Jessie och Bordercollien "Chevy"
Australia

Tack Chevy och Jessie!

Vi ÄLSKAR att få höra feedback från våra fyrfotade vänner. Om du vill dela er historia med oss, så skicka gärna ett mail till vov@neok9.se

Varma hälsningar och svansviftningar från NEO-K9 teamet


Lämna en kommentar

Vänligen notera att kommentarer granskas först innan publicering